Minőségpolitika

Minőségpolitika

Cégünk az Új Liget Kalandpark Kft. 2010-ben alapított családi vállalkozás.
Alapvető célkitűzésünk, hogy magas minőségű erdei kötélpályákat, mobil és telepített akadálypályákat, kalandparkokat, élményparkokat tervezzünk, építsünk. Olyan magas színvonalon, amellyel maximálisan ki tudjuk szolgálni a megrendelőinket. Minőség- és környezetközpontú megvalósítással elérjük megrendelőink, a látogatók, munkavállalóink és a tulajdonosok megelégedettségét.

Vállalkozásunk az elmúlt években hazánk egyik legmeghatározóbb piaci szereplőjévé nőtte ki magát.

Megalakulásunk óta számos kalandelem építésével és több helyszíni megjelenésünknek köszönhetően nagy tapasztalatra tettünk szert a szabadidős szolgáltatások terén.
Ennek érdekében számtalan kreatív elemekkel fűszerezett sporteseményt, nagy fizikai és szellemi kihívással járó programot dolgoztunk ki és vezényeltünk le szakembereinkkel az ország különböző helyszínein.

Társaságunk arra törekszik, hogy biztosítsa a gazdaságos működést, minőségi termékek előállítását, a minőségi munkakörülményeket, valamint a környezetvédelmi szempontokat.

Egyedileg fejlesztett, a környezet adottságait és a vendégek tökéletes kiszolgálását is figyelembe vevő létesítményeink kialakítását megelőzően a megfelelő teherbírás érdekében a legmagasabb technikai színvonalnak megfelelő statikai, terhelési számításokat végzünk, és saját belső minőségbiztosítási rendszerünkkel felügyeljük a hatósági engedélyek, szabványok betartását.

Tervszerűen ellenőrizzük vizsgáló- és mérőeszközeinket, azok előírt kalibrált, illetve hitelesített állapotát fenntartjuk.

Biztosítjuk valamennyi munkatársunk számára a folyamatos szakmai továbbképzést, rendszeresen tartunk minőségügyi, illetve munka- és tűzvédelmi képzéseket.

Megrendelőink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért az eredményeket folyamatosan értékeljük, azt szükség szerint korrigáljuk, és visszacsatoljuk a megfelelő folyamathoz.

Együttműködő partnereinket (beszállítókat, külső szolgáltatókat) rendszeresen ellenőrizzük, tevékenységeik színvonalát értékeljük.
Az Új Liget Kalandpark Kft. elkötelezte magát a társaságra vonatkozó jogszabályok és egyéb követelmények folyamatos figyelemmel kísérésére és betartására. Ennek érdekében aktív, nyílt kommunikációt folytatunk a hatóságokkal és érdekelt feleinkkel.

Elkötelezettek vagyunk az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer minden követelménynek megfelelő működtetése, illetve folyamatos fejlesztése mellett. Szabályzataink cégünk minden területét érintik, amelyekben rögzítettek a munkafolyamatok, a feladatok és felelősségek. Folyamataink legjellemzőbb paramétereit mérjük és értékeljük, az eredményeket felhasználjuk rendszerünk optimalizálásához.


2021. augusztus 23.


Polyák Attila
Ügyvezető

Eseménynaptár

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Kalandsziget-Tiszafüred

92679289521531035517.jpg
Szeretettel vár Magyarország legnagyobb Kalandszigete!